Äntligen Helg!!

vaknade kl kvart i 7 tror jag kommer inte i håg men i alla fall . jag gjorde mig i ordning åt inte frokust för jag var inte hungrig sen körde jag till skolan . vi har inte haft så mycket i dag hk sen bara varit i klassrummet och efter maten körde vi till dadhuset och badade lite så det har varit en lugn dag i dag det är ju så det skall vara . Just nu gör jag inte så mycket bara bloggar lite jag är lite slarvig nu men jag lovar skall sköta mig nu :P. snart kommer min kusin och skall grilla här kulkul :) så det blir att leka lite med henne sen vet jag inte vad jag mer skall göra. Där finns inte så mycket att titta på i dag jo kanske en bra film som syskonen gillar the guardianmen jag tycker inte om den för jag vill inte gråta palla det liksom tycker inte om det :s så jag får se sågot annat kanske en bra film man vet ju aldrig .
va har du gjort i dag :)ha en trevlig kväll


Seee Yaaa!!                     

Härligdag!!

I dag vaknade jag kl 06.05 tidigt men jag måste hinna äta och göra mig i ordning . dagen började med att vi hade matte  jag Älskar matte sen forskade vi .Till sist hade va gympa och eng jag hade alla rätt i allafall dem andra var så jäkla kassa . sen var det bara hem och ta det lite lungt jag har tittat på tv varit i svedala med syrran i går var jag i malmö i den nya Entrén  det var väldigt stort . och nu tittar jag lite på tv och bloggar lite skall duscha snart sen är det att lägga sig i sängen och titta på senfeld det är ett bra program som går kl 22.55 tror jag det börjar .
ni får ha en fortsat trevlig kväll och sov så gott hejsves:)

Seee Yaaa!!                                                     
                                                         

Utflykt med familj!!

Det har varit en härlig dag  först vaknade jag och åt frukost sen körde vi till min halvsyster kusin har varit hos oss hela dagen plus att hon skall sova över här i natt kul kul :) ja vi var hos min halv syster och hennes man det var trevligt . Vi var där ca två timmar när vi kom hem åt vi sen var jag ,kusin och mina andra två systrar ute i trägården då blöev jag nockad av min kusin . Det började bloa men det var inte så farligt men jag har en fläsk läpp nu :P.
va har ni gjort i dag ?
nu sitter jag oh bloggar har inte hunnit göra det nu på två eller tre dagar för jag har glömmt men nu är det dags i gen :P.
ja det var va jag gjort i dag nu skall jag gå
ha en fortsat trevlig kväll !!:)

Seee Yaaa!!                                                
                                                                

LOV LOV LOV !!

Ja då har man lov för man var i stockholm skit skönt säger jag bara att slippa klassen eller vissa av dem :P.
jag har faktiskt inte gjort så mycket i dag solat för det mesta i dag e allafall:) det har varit över 30 grader :).
 sen nu skall vi snart äta kassler på och ris gott:)sen skall man bara titta på tv om man inte skall göra något specielt . det blir christine + att det blir senfeld med haha swer det varje dag  senfeld då allså:P.
duscha blir det oxå men nu skall jag gå ha en fortsat trevlig kväll =)


Seee  Yaaa!! 
                                                      

ÄNTLIGEN hemma !!

Ja då var man hemma i gen skönt men ändå inte :P.
vi gjorde massa skojiga saker där borta :) vi gick hela dagarna från morgon till kväll. Vi var på Skansen, Vasamuseet ,Djurgården , mm sen i torsdagen var vi på GRÖNALUND skoj va det :).
jag hade det bra i stockholm:) . sen i fredags han vi inte med så mycket vi åkte tunelbana mm.
Sen var det hem färd som gällde det tog ca fem och en halv timme :/. Jag såg en massa kändisar  bland annat  Adam tensta , Daniel som vann idol när Darin med var me . Nu är jag hemma i gen och kan skriva i bloggen . kusin är här hos oss och skall sova över med kul kul :) nu snart skall vi äta midda och sen är det väll dags att leka igen :P hon håller på att damsuga med syrran här just nu så hon har fullt upp :P.
Jag vet inte vad som är i tv i dag men jag tror wipe out riktigt kul är det programet det börjar kl 8 på kanal 5  :)
va skall ni göra mot kvällen då? och ha det så bra :)
 

Seeee Yaa!!                                                  
                                                       


Gästbloggare..

Hej Hej :)
Mitt namn är Hannah och jag kommer blogga lite åt Frida medans hon är iväg på läger:)
Jag och Frida är systrar, jag är nåra år äldre än henne, men vi är typ ändå the same..
Frida har som sagt åkt på läger till Stockholm, hon har bara varit där en gång tidigare.. Dem ska gå på GrönaLund och hitta ¨på en massa roligheter *Kul som tusan*..


Hade tänkt ringa henne ikväll för att få en liten update så kan jag ju skriva om vad hon gjort och isf om hon tar bilder så lägger jag in :).. Tror vi tsm kan hålla igång hennes blogg..
Är det nått speciellt ni tycker om att läsa om? Säg bara till..
Och förresten är det många som varit på Grönalund som har nån speciellt åkattraktion hon bara MÅSTE åka..
Kommentera så för jag det vidare!! :)

Kram
Hannah

Packa Packa !!

Ja dagen har varit bra vi hade besök av några lärare från Polen .
det var trevligt vi visade upp vår show . Nu måste jag & packa sen är det att titta på tv och duscha . Har många program som jag skall se i dag christine och senfeld nu sitte jag och bloggar ute i köket . Hoppas det blir god mat i dag jag kommer få jätte god mat i stockholm i alla fall .Skit kul kommer vi att ha det i alla fall vi skall på grönalund på torsdag skall man åka massa :P bara man inte spyr i alla fall men nu skal jag packa och städa mitt rum så där är fint när jag åker  hoppas Du får en bra dag kommer att skriva på fredag när jag kommer hem i alla fall tror inte att där är datorer där jag skall vara :/


Seeee Yaaa!!

Skit skit!!

Morgonen började bra sen när näst första lektionen började så blev allt skit jag pallar fan snart inte ,med denna klassen skall verkligen bli skönt att börja på gymnasiet.
men den sista lektionen var bra jag han med skit mycket i dag :). Sen var dagen äntligen SLUT , jag var så jädrans trött när jag kom hem och jag hade skit ont i huvudet med. Jag somnade och sov skit  lännge det var riktigt skönt skall jag säga :P. Nu skall jag duscha sedan är det Ballar av stål  skit bra program :) sedan är det dags att gå och lägga sig i gen :P så ni får ha det så bra ta hand om er :).




Seeee Yaa!!


// Frida

Kvällen är slut snart....

Nu är dagen snart slut och jag har hunnit med mycket. Jag var i svedala under dagen och när jag kom hem så cykla jag en runda och kastade frisbee och sen åt jag middag sen blev det mest tv, one tree hill och gossip girl, jätte bra serier.

Nu duschar jag och sen blir det väl sängen.

Jag bloggar imorgon igen!!

Ha en bra kväll och sov så gott!!

Seee yaaa

A beautiful day!!

Ännu en dag vaknade man med solen i ögonen.
Jag gjorde vid mig och sen åkte vi till min kusin, det har varit rätt trevligt där. Vi gjorde massa roliga saker, t.ex badminton och kubb. Sen körde jag och P och handlade lite, därefter körde vi tillbax igen.
Då lekte vi lite till, kastade boll till Miro (vår hund) och efter ett tag drog vi oss hem igen, Miro däckade i bilen i min famn.
Nu sitter jag och bloggar med H & M, jag får en snabb kurs i bloggandet av Hannah.

Vad skall ni göra i dag ?

Skriver mer senare i kväll ha en bra dag =)


Seee Yaa!!



// Frida


Sunny day!!

Gud va härlig dag det har varit i dag =).
Vaknade kl halv 8 i dag av att solen ståd mot mitt fönster och det var varmt i mitt rum .
sen jag gick upp har jag varit ute sen har min kusin varit hos oss hela dagen riktigt kul =)<3
och nu har vi grillat och det var jätte gott nu tänkte jag att jag skulle blogga lite Glöm inte  att jag har en fråge stund i dag så fråga massa så svarar jag så gått jag kan =).
i kväll blir det titta på film tror jag och vara med mina syskon sitta ioch blogga hela kvällen som i går =).glöm inte att kolla in på deras blogg den är jätte bra :)  dem gör en tidning så ni kan hamna i deras blogg som en tidning :)

Baby i´m waiting for you !!

Ja då är det snart  time för att duscha sen skall jag och ,mina syrrer sitta vid datorn nästan hela kväll:)
Har varit i väg med H&M och handlat det var trevligt v lyckades se en man som är helt korkad haha. Synd man inte hade han kvar på msn så men kan hålla på och skoja med han :P.
Jag har skit ont i axlarna i nu och jag får hoppas det går över så jag inte har ont mer .
Hoppas kusin kommer in ´morgon  så vi kan göra massa roliga saker och trevliga med =).
Hatar sånna personer som sprider ryckten och sen  kan den inte ta konsikvenserna.
skall gå nu vet inte vad jag skall skriva mer ha en bra kväll kram =)




Seeee Yaaaa!!

// Frida

suck suck !!

Jag kunnde inte gå i skolan  i dag hade skit ont i axlarna och låren sen kunnde jag inte äta på hela dagen .Men nu mår jag bättre och jag har ätit och tänkte att jag skulle blogga lite .Jag hatar att en viss person alltid skall förstöra mitt liv hon vill att jag inte skall ha det bra och jag hatar när hon gör så här . Hmm vet inte vad jag skall göra sen  kanske se på film och packa lite tills på onsdag när vi skall till stocholm det skall bra skit kul . va skall du göra fram mot kvällen då?
jag får ju se hur jag mår imorron hoppas det bra bra tills på måndag för jag vill inte missa resan till stockholm för då får jag inte tillbaka mina 500 kr . Så därför måste jag bli bra tills på onsdag jag skall ha en fråge stund i morron så glöm inte kika in på bloggen och fråha saker så svarar jag på dem så gott jag kan ha en bra dag så ses vi lite senare i kväll =)


Seee Yaa!!


//Frida

Det har varit en rätt bra dag i dag !!

Idag hade jag prov hmm jag fick ingen hjälp i går för min syrra glömmde bort att  hjälpa mig .
Det  blev inte så många rätt på provet det vet jag redan om . Vi gick till biblioteket i dag ja man fick ju lånat någon bra bok tyckte jag . och nu är jag hemma har precis ätit så nu tänckte jag blogga lite sen fram mot kvällen så blir det duscha och titta på tv . skall se ommman kan hitta på något kul med syrrerna  för det gör vi aldrig typ nångong kan vi ha skit kul men det är inte så ofta jag får följa med dem . Jag vill att det skall vara sol nu ju ionte regn det är tradigt  i morgon är det det bästa dagen på hela veckan för det är bad då haha :P. skall se på vänner och senfeld i dag skall ajg inte missa senfeld för det gjorde jag för jag somnade innan det började för jag var helt slut i går . så jag får hålla nig vaken i dag .va skall du göra i dag ?




Seeee Yaa !!


//Frida

kvällen närmar sig ett slut !!

Ja då har ,man duschat och skall snart se på senfeld nu tänckte jag att jag skall blogga lite och chatta =) alltid lika trevligt .sen dess utom har min hund blivit bättre sån tur är =)<3. tänckte jag skulle berätta att jag har kommit in på hotell och resturang =) det skall bli kul för jag trivdes verkligen där det var bra lärare jag trivdes helt änkelt där så det var ju tur att jag har kommit in där hoppas det blir lyckat för dem anndra i klassen med vissa har redan fått reda på att dem har kommit in där dem skall gå =) . Jag kommer att  hälsa på mina vänner som fortfarande går kvar som är ett år yngre än mig och jag Älskar dem av hela mitt hjärta vill inte sluta vara vän med dem bara för vi inte kan träffas varje dag . men så klart kommer jag att hälsa på . nu måste jag sluta jag skall se på film nu innan det är senfeld :P så ni får ha det så bra =)


Seeee Yaaa!!



så här hade jag det  i måndags fint va =)


// Frida

Äntligen !!

Vaknade tidigare i dag och var skit trött ville i entligen inte upp men var ju tvungen .
Det har varit en bra dag i skolan jag har varit glad hela dagen =) .
Vi var på en sådan information om kränkning och mobbning jag tyckte det hon sa var väldigt bra för utom en sak som gjorde mig väldigt arg . Det har inte varit så fint väder vill att det skall vara sol och varmt ju  jag har inte gjort så mycket i dag efter skolan men i kväll blir det duschning och titta på tv som gäller .Vi fick tillbaka värt varm vatten i dag det var pumpen som hade gått i tu men nu är varmvattnet tillbaka så skönt att kunna duscha nu =)
hoppas hoppas att ag klarar provet vi skall ha i morron skall plugga som in i nu i kväll får se om



Seee Yaaa!!

Dagens bästa punkt !!

Har precis duchat det var väldigt skönt  jag kokade vatten för vi har inget varm vatten. och nu tänkte jag att jag skulle blogga lite sen skall jag kolla på  christine ett väldigt bra program  sen blir det väll senfeld som jag ser varje dag haha :P
läggdags efter det hmm får se om man orkar gå upp i morgon som jag aldrig har gjort nu i två dagar har varit helt slut :/.
vi hade musik i dag det var trevligt som alltid om man har en bra lärare som jag tycker vi har . Jag skall ju sluta skolan nu och skall börja på gymnasiet kommer faktiskt sakna lärarna och min pojkvän väldigt mycket men jag har ju nära så jag kan ju komma när jag vill haha :P sen dess utom så skall vi sjunga en sån bra låt den heter För kärlekens skull  ja nu skall jag gå och titta på christine ha  det så bra och sov så gott :)


Seeee yaaa !!



// Frida


varför!!

Idag var det heller ingen bra dag i skolan hade skit ont i huvudet sen dess utom regnae med tråkigt :(
det kommer massa skit till oss nu kommer där ju svin influensa se om man klarar sig i genom det man får ju alltid hoppas =). Hunden mår inte alls bra vet inte vad det är och är orolig för honom  jag ber dig gud låt inget hända honom
det kommer jag inte klara av . hoppas det blir bättre tills i kväll =)

vad skall du göra i dag ?



seee yaa!!




// Frida

Kvällen närmar sig sitt slut !!

Ja då är kvällen snart slut nu är det bara till att duscha och se på ballar av stål =)
sen blir det att göra sig klar för sängen hoppas ni sover så gott i natt =)
sen får vi ju se hur det går i skolan i morron om man är glad eller mäst sur som man var i dag men nu skall jag gå och
se på tv ha det så bra karm =)


Seee Yaaa!!
 

//Frida

Make my day !!

OBS


//Frida


Planering av sthlm !!

Ja då åker man till stocholm på onsdag i nästa vecka skall bli skit kul  jag längtar jätte mycket . Jag tror  dte blir en lycklig resa som jag skall göra med avslutnings eleverna =)
bara dem inte håller på som dem gör i skolan men det äe lungt det kommer dem inte att våga för lärarna har bestämt att om man inte uppför sig får man ta ett   tåg hem liksom och det tycker jag är bra för ingen skall få förstöra min  stund att baar ta det lungt utan läxor och sådant . skall packa i helgen  i alla fall =) nu närmar det sig två och en halv män ett jäkligt  bra program säger jag bara =) sedan är det ballar av stål som jag nämnde i det första inlägget som jag gjorde. Ha det så bra så höres vi senare i kväll =) kram



seee yaa !!

//Frida

Gårdagens dagens!

Ha har ju inte alls varit bra på outfit bilder såhär får ni gårdagens outfit..


// Frida

världen går under!!

Det känns så jädrans tråkigt att komma till skolan  alla är så sura och då drabbar ju det anndra oxå ju så klart vill inte alltid vara sur var ända dag . lektionerna är okej men mina klass kompisar är inte dem man vill gå med säger jag  det är tur man skall gå upp till gymnasiet och slippa dem men man kommer ju ändå sakna dem så klart . men nu är man hemma och är glad i gen hoppas det blir bättre i morron en dag är ju bar och en annan är dålig det ser man ju bara på en sj ju tänck om man bara hade kunnat vara glad alltid det hade varit kanon men så är det ju inte tråkigt . Framått kvällen skall man ju se på BALLAR AV STÅL denär skit bar och rolig så det blir ju nått kul man gör i dag :P
va  skall du göra i dag  då? ha en trevlig dag  karm



// Frida

Ny favvolåt..



Min nya favoritlåt :P
// Frida

Minnen för livet !!

Kan bara inte glömma när vi var små och gjorde massa konstiga saker som man inte gör i dag .
det var så bra när man var mindre man kunnde bara vara  sig sj och bara leka och ha kul men det känns inte så nu ,i och med man har vuxit i från det  nu tycker jag .Just nu är det ju bara massa läxor och sånt man har ju liskom inte tid att hålla på att leka nu mera men den tide hade jag velat ha tillbaka just nu och bara leva som en liten  unge och ha hur kul som helst . men man vill ju liksom inte ha tillbaka minnena från skolan  det vara bara  skit va det hela . Skall gå och lägga mig nu men vi höres  sov så gott  kram :)



seee yaaa!!


Kvällsdopp...

Hej hopp!
Sitter nu här och försöker fixa nån bättre design på min blogg, ganska tråkigt att ha dem där vanliga man kan välja mellan..
Så kanske att en snäll tjej jag frågade kan fixa det, I cross my fingers :D..

Ska gå i skolan imorron, så det blir wipeout och sen duschen :)
Vad har ni hittat på med för kul idag? :)

See yaa!

Choose love

Nu är även jag uppe, eller jag har varit det ett bra tag nu.
Vaknade närmare bestämt  kl 9 idag. Annars brukar jag
vara en sjusovare.

Vi har besök av jönssonlingan idag god frukost fick jag inta.
Det blir en slappedag, kommer inte hända så mycket, sola,
umgås och blogga.

Vad händer för din del idag?



// Frida

En varm och blåsig dag !!

Det har varit varmt hela dagen men lite blåsigt dock men skönt ändå :)
kusin har kommit nu och vi sitter och pratar i solen det är skönt när vinden står stilla . snart skall jag och kusin ut och leka kanske skall till stranden med syrran :) .
sen närmare kvällen skall jag se en film och ha det mysigt med  syrran tror jag :) sen  blir det väll att göra sig klar för sängen haha men det blir ju inte fören sent :P 
ha en bra dag sköt  om er :)

//Frida
 

The beach!!

Idag har jag inte hunnit göra så mycket, vi ska strax få besök av min kusin och hennes föräldrar, hon ska övernatta idag hos oss. =D

Jag ska försöka få med mig min syrra ner till stranden och kolla med min kusin senare idag också.

Vad ska du göra idag?

Annars blir det lite solning idag, blåser dock lite grann så det är lite kyligt =D

Vi hörs!! =D



Seee yaaa!!

RSS 2.0