Tisdag kväll !

i dag vaknade jag kl 3 gick på toa sen somnade jag om i gen efter det vaknade jag kl halv 7 så jag är trött :P.
började morgonen med att äta tre knäckebröd med gurka sen gick jag upp och kolade på våra bästa år .
efter det började sjunde himmlen . Jag har inte varit i skolan nu måndag tisdag tror inte jag skall gå i morgon heller har inte mått så bra lite yr och ont i huvudet . Jag har passat min kusin jag hämtade henne kl 4 på dagis sen gjorde jag mat till oss hon gick för en stund sen det va trevligt att vara med henne :P. just nu kollar jag på dating in the dark sen blir det cugar town sen blir det väll dusch och läggning :P. Syrran kommer hem i dag kl 2-3 i natt det va ju svårt att ta sig hem på grund av askan som drar sig hitåt :/  men äntligen är hon på väg hem med buss från stocholm .
Vad har ni gjort i dag ?
// Frida

Helgen!

Dagen började med att jag vaknade kl 8 sen duschade jag efter de fixade jag till mig .
vid ett kom min kompis vi cyklade vi till en lekplats och gungade på en skit kul gunga .
på hem vägen ringde vi till kusin vitamin .Nu har hon gått hem och jag skall med min pappa och min syster och hyra film tror jag så vi får se vad vi skall göra i kväll blir säckert att kolla på film ha en bra dag /kväll


 Vad har ni gjort i dag !
// Frida


Söndag efter middag !

Heeej!
vaknade lite sent i dag tror jag vaknade 11.
dagen började med att jag gjorde vid mig sen åt jag frukust med syrran det blev två macker med skinka .
vi grillade i dag det va så härligt för solen står på men det blåser lite . det blev korv med bröd gott nu sitter jag vid datorn och skriver inlägg och skall snart gå ner och kolla vad syrrerna och jag skall göra i dag :p hoppas det blir något kul


Vad skall ni hitta på med i dag  kram


// Frida

Då börjar helgen!!

Än en skoldag avklarad, men imorron är det studiedag!! :D
Ska vara med min pojkvän imorron, blir väll att dra till stan osv..
Två av mina systrar drar iväg nu i helgen, den ena till Tyskland med sin kille och den andre till Turkiet för semester.. Tänk vad kul det hade varit att bara kunna dra iväg så, för det första att ha pengar till det och för det andra vara gammal nog till det :P Hahah.. Fan va åldern drar ner en!

Funderar på att vara med kusin nån dag nu, blir så länge mellan gångerna och jag vill hitta på nått skoj med henne, så får väll se hur dagen artar sig :)

Vad ska ni hitta på idag??
// Frida


Twixen..

Hej Hej
Sitter i vardagsrummet med syrrorna nu och snackar om vad vi ska hitta på idag.. Jag har kollat på Keeping up with the kardashian, väldigt spännande :)
Vill egentligen passa kusin idag men vet inte hur det blir, får väl skicka iväg ett sms :)

Vad gör ni idag??
// Frida


Påsklov..

Hej Hej :)
Under påskveckan har mycket hänt.. Vi fick lov hur härligt som helst, vi åkte till Staffanstorp och hälsade på släktingar.. I fredags var jag hos min halvsyster på fika en bra bit härifrån :) Väldigt trevligt..
Igårkväll satt jag med Hannah och Martina och kollade på "American Virgin", väldigt rolig film så den får ni ta och se :P hehe..

Idag öser det ner vilket är otroligt tråkigt med tanke på hur fint väder vi har haft senaste veckan här nere i söder.. Så idag blir det förmodligen en inomhusdag, får se vad som händer helt enkelt :)

Vad ska ni göra??
// FridaRSS 2.0